За Клиента

Декларация за обработване на лични данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данния

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета

Съгласен/a съм с това, че личните ми данни - три имена, адрес, телефон и имейл адрес се обработват от „Савови Класик Трейд“ ООД за изпълнение на договор за закупена стока или поръчана услуга, както и за изпращане на информационни и рекламни съобщения за продуктите и услугите на „Савови Класик Трейд“ ООД. Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на договорно отношение между мен и „Савови Класик Трейд“ ООД, а след това за по-краткото от:

  • предвидения период за съхраняване на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство на Република България
  • периода от 5 години

Информиран/а съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като изпратя имейл на office@mebelisavovi.com, както и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Мебели Савови използва технологии "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.