За компанията

Нашата история

Нашата история

Ние сме „Мебели Савови“- това не е просто името на поредния сайт за мебели. Ние и нашият екип от специалисти в областта на търговията с мебели сме в следващия етап от развитието на 30 годишна традиция в търговията с мебели и вземането на интериорни решения за дома. Ние като наследници на тази традиция желаем да споделим нашия опит с вас - нашите клиенти.

Дългогодишният ни опит в търговията с мебели ни е научил, че най-важен е клиентът. Затова ние ви предлагаме продуктите, услугите и уменията си придобити през годините. Мотивирани сме да покажем нашето отношение към вас, чрез перфектното обслужване от страна на нашите служители, които ще отговорят на всеки един от вашите въпроси.

Ние желаем да върнем уютът на мебелите от масив във вашият дом. Предлагаме ви масивна мебел изработена от различни видове качествена дървесина, която освен да отговаря на вашият вкус, се стараем да бъде достъпна за всеки един от нашите клиенти.

В сайта ни mebelisavovi.com, ще откриете мебели с огромно разнообразие от модели, цветове, форми и материали, които да откликнат на вкусовете на най-взискателните клиенти. Предоставяме Ви възможността да получите желаните от вас мебели бързо и по най-удобния за вас начин, чрез разнообразни методи за доставка и начини на плащане.

Нашата мисия е mebelisavovi.com да бъде отражение на вашите виртуални желания!
Приятно пазаруване!

Мебели Савови използва технологии "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.