За Клиента

Методи за плащане

Методи за плащане

Потребителят може да заплати цената на поръчана стока от сайта като използва по свой избор един от следните методи за плащане:

  • При получаване на стоката (Наложен платеж) - В случай на плащане чрез наложен платеж при доставката купувачът получава от куриера документ, в който е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена и цената за транспорта, ако има такава. Дължимата сума се изплаща при получаването на стоката.
  • Плащане с кредитна / дебитна карта - Плащанията се оторизират от Райфайзен Банк България. Мебели Савови не съхранява информация за Вашите кредитна/дебитна карти. При избор на тази опция Вие бивате препратен към сайтът на банката, където да въведете данните за Вашата кредитна/дебитна карта. При успешно плащане ще бъдете върнати обратно към онлайн магазина на Мебели Савови.
  • Банков превод - Плащането може да се извърши авансово чрез заплащане на цялата сума или частично, като във втория случай доплащането /останалата част от цената/ се извършва при доставка на стоката чрез наложен платеж. При този метод се изплаща част или цялата дължима сума на банковата сметка на дружеството. Клиентът се съгласява, че действието по авансовото плащане на стоката ще се счита за изрично съгласие по смисъла на чл.53 от Закона за защита на потребителите. Банковата сметка е: BG05RZBB91551012475215
  • Онлайн покупка на изплащане (чрез банков кредит) - Право да кандидатства за отпускане на кредит има само потребител, чиято конкретна онлайн поръчка е с цена, равна или по–голяма от 150 лв. Конкретните условия, за кандидатстване и отпускане на кредит се определят едностранно от съответната банка или финансова институция, съобразно кредитна ѝ политика. Мебели Савови не участва по никакъв начин в отношенията между потребителя и кредитиращата го институция. Отпускането на кредит става съобразно правилата и изискванията на кредитора и няма нищо общо с дружеството. Съветваме потребителя да направи внимателен и информиран избор на кредитиращата го институция, като предварително подробно се запознае с ангажиментите, които ще поеме. . Ако бъде одобрен за отпускане на кредит за онлайн покупка на стоки на изплащане, потребителят ще бъде уведомен по телефона от кредитиращата институция за условията и действията, които трябва да предприеме. Поръчаната от него стока ще бъде доставена, чак след като дружеството получи пълната стойност на поръчката от кредитора.

Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева.

Мебели Савови използва технологии "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.